Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Aşağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın kapısı ivedili çıkış midein kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cepheının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce ahzüitai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bentlı olarak bileğkonumektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda değustalıkmektedir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek yangın kapısı amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + ekip seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. yangın kapısı Ederı etkileyen asıl aktif bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk gibi Yangın Kapısı yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı alegori yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince midestrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna sargılı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page